Εσένα ποιος είναι ο δικός σου στόχος; Γνώρισε τα ομαδικά προγράμματα που προσφέρουμε, βρες το αγαπημένο σου & πέτυχε τον στόχο σου…

hatha yoga

Hatha Yoga / Yoga

Η yoga έχει πολλά οφέλη. Ανακουφίζει από το άγχος, μειώνει τον πόνο, ενδυναμώνει το σώμα μας αλλά και προάγει την ελαστικότητα, και την καλύτερη κυκλοφορία του σώματος. Η yoga απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα ηλικίας και επιπέδου γυμναστικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

athletic cardio

Aerobic Mix

Ιδανικό για όσους ασκούμενους επιθυμούν μία έντονη και ολοκληρωμένη προπόνηση. Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, ενδυναμώνει το μυοσκελετικό σύστημα, ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές των αρθρώσεων. Απευθύνεται σε όλους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10511665_10202918999761664_1736480833274009432_o

Body Power/ Body Cross

Το Body Power είναι ένα πρόγραμμα ολικής ενδυνάμωσης με μπάρες, ενώ το Body Cross είναι ο απόλυτος συνδυασμός αερόβιας άσκησης και προγράμματος με αντιστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

indoor cycling

Indoor Cycling

Το πρόγραμμα Indoor Cycling πρόκειται για μία ολοκληρωμένη προπόνηση 45 έως 50 λεπτών που κρατώντας την ένταση διαρκώς αυξανόμενη στοχεύει στο να βελτιώσει την φυσική σου κατάσταση, να σε βοηθήσει να κάψεις λίπος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

flowbility 1

Flowbility

Το flowbility είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. Συνδυάζει συνεχόμενη καρδιοαναπνευστική άσκηση, μεγάλη κινητικότητα σε αρθρώσεις, ασκήσεις ισορροπίας και τέλος ενδυνάμωση με αντίσταση το βάρος του σώματός μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

hips & abs

Hips & Abs

Το πρόγραμμα  Hips & Abs συνδυάζει αποκλειστικά ασκήσεις για κοιλιακούς και ραχιαίους (διάρκειας 25′) και ασκήσεις για τα πόδια (διάρκειας επίσης 25΄που περιλαμβάνουν καθίσματα, προβολές, plie, και ασκήσεις που στοχεύουν στους απαγωγούς, προσαγωγούς & γλουτούς). Οι ασκήσεις γίνονται κυρίως με το βάρος του σώματος και αφορούν τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Fitboxe

To Fit boxe . Βασίζεται στην εύκολη και γρήγορη καρδιοαναπνευστική βελτίωση, την ανάπτυξη της μυϊκής δύναμης και της ευελιξίας του σώματος και δεν απαιτεί σωματική επαφή ή προηγούμενη εμπειρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

zumba

Zumba

Το πρόγραμμα Zumba έχει αγαπηθεί από τον κόσμο λόγω της ιδιότητας του να συνδυάζει τη γυμναστική με το χορό. Αποτελεί την πλέον διασκεδαστική λύση εκγύμνασης σε ομαδικό επίπεδο.Περιλαμβάνει προπονήσεις στις οποίες αργοί και γρήγοροι ρυθμοί εναλλάσσονται μαζί με τις κινήσεις των salsa, samba, reggae, hip-hop, flamenco, cha-cha,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pilates-1

Pilates

Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. την οποία εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Ελληνογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates (1880-1967). Χαρακτηριζόμενη και ως αυτοβιωματική, αφού πρώτα δοκιμαζόταν από τον ίδιο τον Πιλάτες και μετά σε αθλητές και χορευτές, η μέθοδος Pilates μας διδάσκει ιδανικά πράγματα για το σώμα μας, τα οποία και μπορούμε εύκολα να μεταφέρουμε και να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

IMG_6491

Choreo/Step Choreo

Η χορογραφία στις καλύτερες στιγμές της, με ή χωρίς step.