Για εσένα που είσαι fun της παραδοσιακής γυμναστικής στα όργανα αλλά και για εσένα που θέλεις να γνωρίσεις σύγχρονα ομαδικά προγράμματα γυμναστικής

Με το γυμναστήριο Ethnic προσπαθήσαμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα, να κάνουμε δηλαδή τη γυμναστική τρόπο ζωής σε όσο το δυνατόν σε περισσότερους ανθρώπους.

12 χρόνια τώρα μεταδίδουμε την αγάπη μας για τον αθλητισμό και τη γυμναστική στον κόσμο μας, παρέχοντας τα πιο καινοτόμα και εκσυγχρονισμένα προγράμματα, με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πάντα με την υποστήριξη του εκπαιδευτικού μας φορέα, της AFStudies.

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο Ethnic είναι το επιστημονικό προσωπικό του. trainers στο Ethnic είναι οι ίδιοι καθηγητές της AFStudies.

Στο γυμναστήριό μας έχεις τη δυνατότητα να προπονηθείς στα όργανα σε μία ευρύχωρη αίθουσα, έχοντας φροντίσει και έχουμε τα καλύτερα μηχανήματα, ανανεώνοντας τη γκάμα μας κάθε τόσο, για να σε ικανοποιούμε όσο γίνεται περισσότερο. Οι πιστοποιημένοι trainers μας βρίσκονται πάντα δίπλα σου για να σε καθοδηγήσουν ή και να σε βοηθήσουν σε κάποια σου απορία.

Επίσης, διδάσκουμε σύγχρονα ομαδικά προγράμματα, όπως το flowbility & το athletic cardio, καθώς και παρέχουμε personal training συνεδρίες. Φυσικά, η προσωπική καθοδήγηση & ενθάρρυνση είναι ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει.

Επιπλέον, ο συνδυασμός της άσκησης με την διατροφή θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε πιο γρήγορα στο σώμα μας, και σε αυτό θα μας βοηθήσει η διατροφολόγος μας κα Μένια.

Τέλος, διαθέτουμε και την υπηρεσία της σάουνας για την αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό μας.

athletic-cardio

group exercise

ethnic experience 8

weights training

personal training 1

personal training

spinining 1

personal coaching

photo_ διατροφή

διατροφή

bg-saouna-2

σάουνα

ABOUT US

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη γυμναστική τρόπο ζωής…σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους…με τη σημαντική συμβολή των trainers μας και με τη γνώση της AFStudies.
Έχουμε δημιουργήσει καινοτόμα προγράμματα, όπως το flowbility & το athletic cardio, στην προσπάθειά μας να επιτυγχάνουμε όλο και περισσότερα μέσα σε ένα πρόγραμμα

Counter Image
0
years of experience
Counter Image
0
certified trainers
Counter Image
0
Classes
Counter Image
0
fitness areas