Ανακάλυψε τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Επέλεξε εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες σου και ξεκίνα τώρα…

flowbility 2

group exercise

Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τον στόχο σου αλλά και να διασκεδάζεις σε κάθε σου προπόνηση.
Και αν δεν είσαι σίγουρος/η για τον στόχο σου, μαζί θα ανακαλύψουμε που θες να φτάσεις αλλά και πώς.
Τα Ομαδικά Προγράμματα έχουν δημιουργηθεί και πραγματοποιούνται από γυμναστές/trainers που είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι από τον εκπαιδευτικό μας φορέα της AFStudies, και διεξάγονται σε 2 αίθουσες που διαθέτει το γυμναστήριο οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με τα απαραίτητα αξεσουάρ προπόνησης.

pilates reformer

small group training

Η προπόνηση σε ολιγομελή τμήματα είναι για εσένα που θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου πιο άμεσα, γνωρίζοντας τι ακριβώς επιζητάς, έχοντας πιο υψηλές προσδοκίες. Οι trainers μας, πιστοποιημένοι trainers από τον εκπαιδευτικό μας φορέα της AFStudies, θα σε βοηθήσουν να ορίσεις τον στόχο σου και βήμα προς βήμα θα τον πετύχετε μαζί.Μπορείς να ζήσεις τώρα αυτή τη νέα fitness εμπειρία, επιλέγοντας μεταξύ των παρακάτω προγραμμάτωνPilates sticks, pilates reformer, aerial yoga, cross training, TRX,

ethnic experience 8

weights training

Για εσένα που είσαι fun της παραδοσιακής γυμναστικής των οργάνων έχουμε φροντίσει και έχουμε τα καλύτερα μηχανήματα, ανανεώνοντας την γκάμα μας κάθε τόσο, για να σε ικανοποιούμε όσο γίνεται περισσότερο. Οι πιστοποιημένοι trainers μς  βρίσκονται πάντα δίπλα σου για οποιαδήποτε ερώτηση αλλά και βοήθεια.

.

aftrainer

personal training

To Personal Training , είναι ενα ιδιαίτερο μάθημα εξατομικευμένης εκγύμνασης με τον προσωπικό trainer της επιλογής σου. O Personal Trainer σχεδιάζει κάθε στάδιο της προπόνησής σου και σε εμπνέει με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και στους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

TRX

personal coaching

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη γυμναστική τρόπο ζωής σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Κάθε άνθρωπος όμως είναι διαφορετικός, και για να αγαπήσεις τη γυμναστική θα πρέπει να βρεθεί ένα κίνητρο που θα σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς. Σε αυτό το σημείο θα σε βοηθήσουμε εμείς, να βρεις το κίνητρο, που θα σε κάνει να αγαπήσεις τη γυμναστική, την άσκηση, και κατ επέκταση το σώμα σου.

.

photo_ διατροφή

διατροφή

Η διατροφή και η άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η διατροφολόγος μας έπειτα από συζήτηση μαζί σας για τον τρόπο ζωής σας αλλά και τον στόχο σας, θα σας δώσει ένα πρόγραμμα διατροφής έτσι ώστε να το συνδυάσετε με το πρόγραμμα γυμναστικής που έχετε ήδη ξεκινήσει.

bg-saouna-2

σάουνα

Εκτός από την χαλάρωση, τα οφέλη από μία συνεδρία Sauna διάρκειας 10 έως 20 λεπτών είναι η αποβολή τοξίνων από το σώμα μέσω της εφίδρωσης, η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η ανακούφιση από αρθριτικές παθήσεις και κρυολογήματα, και η μείωση της μυϊκής ακαμψίας. Η Σάουνα ανακουφίζει επίσης πόνους από τραυματισμούς και αυξάνει την παραγωγή ενδορφινών στο σώμα, που προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα στον οργανισμό και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε κατάσταση ευφορίας.